banner913
banner932
banner1012

Zerrin Üstel'den dayanışma örneği

banner974
Zerrin Üstel'den dayanışma örneği

banner971
Başbakan Ünal Üstel'in eşi Zerrin Üstel, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla, Girne Özel Eğitim ve İş Eğitim Okulu'nu ziyaret etti. Üstel ziyaretinde, Sorumlu Öğretmen Özlem Dağlı Gökbulut'tan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı ve okulda incelemelerde bulundu.

Üstel burada yaptığı kısa konuşmada, okulda eğitim gören çocukların özel bireyler olduğunu hatırlatarak, toplum içinde eşit şekilde yer almalarının önemine işaret etti.
Üstel, özel bireylere daha güzel bir yaşam sunulabilmesi için elinden geleni yapacağını da kaydetti.

Üstel, okulda çocukların topluma kazandırılmasındaki ihtiyaçları gidermek için canla başla çalışan öğretmenlere de teşekkür etti ve "Onlara vereceğimiz eğitim ve öğretimle geleceğe hazırlamak hepimizin asli görevi olmalı" dedi. Çocuklarla sohbet de eden Üstel, daha sonra özel gün için hazırlanan gösteriyi izledi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.