banner913
banner932
banner1032

SER-SAD’tan unutulmaz bir gece

banner1020

Lefkoşa Atatürk Kültür Merkezi’nde 27 Kasım Pazartesi akşamı konser veren Serdarlı Sağlık ve Kültür Derneği(SER-SAD), salonu hınca hınç dolduran dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı

banner974
SER-SAD’tan unutulmaz bir gece

banner971
Serdarlı Sağlık ve Kültür Derneği(SER-SAD), Türk Müziği Korosu konser verdi. Lefkoşa Atatürk Kültür Merkezi’nde 27 Kasım Pazartesi akşamı konser veren koro, Şef Murat Çırakoğlu önderliğinde bir birinden keyifli şarkıları seslendirdi.

Konserin başında konuklara seslenen dernek başkanı İsmihan Yorgancı,  derneğin kuruluş amacını, faaliyetlerini ve gelecekle ilgili projelerini anlattı. Gecenin gerçekleşmesi için katkı koyan herkese teşekkür eden Yorgancı, konseri dinlemeye gelen Geçitkale-Serdarlı Belediye başkanı Halil Kasım'a da destek ve katkılarından dolayı teşekkür plaketini verdi.

'Yine Bir Gül Nihal' adı verilen konser gecesinde salonu hınca hınç dolduran dinleyiciler eğlenceli bir konser gecesi yaşadılar.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.