banner913
banner932
banner1012

Savaşan, EMİTT İş Geliştirme Konferansı’nda konuşma yaptı

banner1020

banner974
Savaşan, EMİTT İş Geliştirme Konferansı’nda konuşma yaptı

banner971
Dünya Sağlık Turizmi Konseyi Başkanı (GHTC), Milletvekili Ahmet Savaşan, 27. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Fuarı (EMİTT) kapsamında yapılan ve 95 ülkenin yer aldığı İş Geliştirme Konferansı’nda “Sağlık Turizmi’nin Küresel Etkisi Ve İş Birliği Diplomasisi” konusunda açılış konuşması yaptı.
“Seyahat trendleri”, “sağlık turizmi”, “sorumlu turizm” ve “seyahat teknolojileri” gibi konuların tartışıldığı konferansta Savaşan konuşmasında GHTC’nin küresel iş birliği diplomasisi alanında üstlendiği vizyonu, gerçekleştirdiği faaliyetler ile hedeflerini anlattı.
Yapılan açıklamaya göre, Almanya, Bulgaristan, Brezilya, Mısır, İran, Japonya, Venezuela ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin de içinde bulunduğu 95 ülkeden turizm profesyonellerini bir araya getiren EMİTT’te İş Geliştirme Etkinlikleri kapsamında yapılan konferansa sektöre liderlik yapan 70’den fazla uzman isim katıldı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.