banner913
banner932
banner1032

Sanatçılar ayakta alkışlandı

banner1020

KKTC Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası’nın, Kuzey Kıbrıs Turkcell’in 25’inci yılına özel düzenlediği konserde sanatçılar ayakta alkışlandı

banner974
Sanatçılar ayakta alkışlandı

banner971
KKTC Cumhurbaşkanlığı, Cumhurbaşkanlığı’na bağlı Senfoni Orkestrası ve Kuzey Kıbrıs Turkcell arasında imzalanan protokol kapsamında, geçtiğimiz gece ‘KKTC Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası, Kuzey Kıbrıs Turkcell 25. Yıl Konseri’düzenlendi
Şef Tolga Atalay Ün yönetiminde, KKTC Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası’nın Keman Virtüözü Elvin Hoxha Ganiyev’e eşlik ettiği konser müzikseverlere eşsiz bir gece yaşattı. 
Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Murat Küçüközdemir, konserde bir konuşma gerçekleştirerek, şirketin 25 yıllık başarısını ve ülkeye teknoloji anlamında yaptıkları yatırımları vurguladı.Sosyal sorumluluk projelerine verdikleri öneme değinen Küçüközdemir, bu kapsamında sanata ve sanatçıya da her zaman destek verdiklerini dile getirerek düzenlenen gece içintüm orkestraya ve katkı koyan herkese teşekkür etti.
Gecede önemli başarılar elde etmiş konuk sanatçılar Şef Tolga Atalay Ün ve Keman Virtüözü Elvin Hoxha Ganiyev’e, Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Murat Küçüközdemir tarafından çiçek takdim edilerek teşekkür edildi. Rauf Denktaş Üniversitesi Kültür Merkezi’nde, Kuzey Kıbrıs Turkcell Platinum kullanıcıları ve sanatseverlere özel ücretsiz olarak düzenlenen konserin konaklama sponsoru ise Pia Bella Otel oldu.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.