banner913
banner932
banner1012

Nefes kesen gösteri

banner1020

Türk Hava Kuvvetleri’ne bağlı Solo Türk ekibi, dün Lefkoşa ve Girne semalarında müthiş bir gösteri sundu, izleyenlere heyecanlı anlar yaşattı

banner974
Nefes kesen gösteri

banner971

 

Türk Hava Kuvvetleri’ne bağlı “Solo Türk” ekibi, 15 Kasım Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Girne’de hava gösterisi sundu.
Pilot Yüzbaşı Erhan Günar yönetimindeki F-16 Savaşan Şahin ile gösteri yapan Solo Türk, 25 dakika süren gösterisinde Türk savaş pilotlarının üstün cesaret ve manevra kabiliyetlerini büyük bir başarıyla sergileyerek izleyenlerden beğeni topladı.

Gösterileri bazı üst düzey yetkililer yanında çok sayıda vatandaş ve turist izledi.
Kordonboyu ve civarındaki binaların üzerini dolduran vatandaşlar, gösteriyi video kameraları ve fotoğraf makineleriyle çekti.

Lefkoşa Dr. Fazıl Küçük Bulvarı’ndaki resmi geçit töreninde de yine gösteri sunan Solo Türk ekibi, izleyenleri büyüledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.