banner913
banner932
banner1032

Merit Otellerinin anaokullarda düzenlediği kaplumbağa boyama etkinliği tamamlandı

banner1020

banner974
Merit Otellerinin anaokullarda düzenlediği kaplumbağa boyama etkinliği tamamlandı

banner971
Merit Otellerinin okullar düzeyinde başlattığı sosyal sorumluluk projeleri kapsamındaanaokulöğrencilerine yönelik düzenlediğikaplumbağa boyama etkinliği eğitim döneminin son projesi olarak tamamlandı. Okullardan toplam 250 öğrenci kaplumbağa boyama etkinliğine katılarak hem öğrendi hem de eğlendi.

Mare Monte Girişimci Yardımseverler Derneği işbirliğinde anaokullara yönelik başlayan kaplumbağa boyama etkinliği; Karşıyaka Merkez İlkokulu, Karaoğlanoğlu İlkokulu, Tepebaşı İlkokulu, Lapta Anaokulu ve Alsancak İlkokulu’nda öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü.

Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim Dairesi Müdürlüğü’nün onayı iledüzenlenen etkinliklerde öğrencilerin hayal güçlerini canlandırmaları ve bunu boyaya dökerek eğlenmelerine imkân sağlandı.  Bu yıl ilki düzenlenen boyama etkinliğine 250 öğrenci katılarak keyifli saatler yaşadı.

Etkinlik kapsamında öğrencilere önce kaplumbağa kalıplarının nasıl döküldüğü gösterildi. Ardından da minik sanatçılar, fırça ve boyalarla kaplumbağa kalıplarını hayallerindeki gibi renklendirdiler.
Oldukça renkli geçen etkinliklere, Merit Otelleri Sosyal İşler Koordinatörü Mine Gürses, Mare Monte Girişimci Yardımseverler Derneği Başkanı Şeniz Ertarkan  ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.