banner913
banner932
banner1012

KTGB’de yarın film ve söyleşi etkinliği düzenleniyor

banner1020

“Bir Gazetecinin Öldürülüşü” adlı film gösterilecek; basın özgürlüğü konulu mini söyleşi yapılacak

banner974
KTGB’de yarın film ve söyleşi etkinliği düzenleniyor

banner971
Kıbrıs Türk Gazeteciler Birliği’nde (KTGB) yarın akşam düzenlenecek “Sinema Işığında Basın Özgürlüğü” etkinliğinde, “The Killing of a Journalist” (Bir Gazetecinin Öldürülüşü) filmi gösterilecek ve basın özgürlüğü konulu mini söyleşi yapılacak.
Avrupa Komisyonu’nun desteği, AB Bilgi Merkezi ve Kıbrıs Türk Gazeteciler Birliği iş birliğindeki etkinlik, KTGB konferans salonunda yarın saat 17.30’da başlayacak.
“The Killing of a Journalist” filmi, Slovakya’da genç bir araştırmacı gazeteci ile nişanlısının öldürülmesini ve ardından gelişen olayları konu alıyor.
Filmin ardından gazeteci Özgül Gürkut Mutluyakalı’nın moderatörlüğünde, insan hakları avukatı Aslı Murat’ın konuşmacı olacağı “basın özgürlüğü” konulu mini sohbete geçilecek.
Etkinlik resepsiyonla tamamlanacak.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.