banner913
banner932
banner1012

KAÜSEM, 8-14 yaş grubu çocuklar için seramik kursları düzenliyor

banner1020

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (KAÜSEM), 8-14 yaş grubu çocuklar için seramik kursları düzenleneceğini duyurdu

banner974
KAÜSEM, 8-14 yaş grubu çocuklar için seramik kursları düzenliyor

banner971


KAÜSEM’den yapılan açıklamaya göre, kursta, şekillendirme teknikleri, çizim çalışmaları, kalıp hazırlama ve obje yapım yöntemleri gösterilecek.

-Keçeci

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gökçe Keçeci, bu dönem ilk kez çocuklar için açılacak seramik kursunun, alanında donanımlı eğitimciler tarafından KAÜ’ye ait seramik atölyelerinde verileceğini belirtti.

-Agocuk

KAÜSEM Başkanı Doç Dr. Pelin Agocuk ise, çocukların yanı sıra yetişkinler için de açılan seramik, moda tasarımı ve Yunanca dil kursularına mesleki beceri kazanmak isteyen herkesi kayıt yaptırmaya davet etti.

Halka açık kurslar için detaylı bilgiye KAÜ sosyal medya hesaplarından ulaşılabilecek.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.