banner913
banner932
banner1012

Hamitköylüler piknikte buluşacak

banner1020

banner974
Hamitköylüler piknikte buluşacak

banner971

Kıbrıs'ın en geniş soyağacına sahip Hamit'in torunları, bu yıl 8. geleneksel Goca Hamit'in Torunları Pikniğini gerçekleştirecekler.

23 Haziran Pazar günü Hamitköy'de (Hamit Mandrez) bulunan atalarından yadigar Armeni ağaçları bölgesinde gerçekleştirilecek olan pikniğe yurt dışında yaşayan Goca Hamit'in soyundan gelenler de katılacak.

Akrabaların buluşacağı, çocukların eğleneceği etkinliklerin düzenleneceği piknik için özel davetiye çıkarılmazken, tüm Hamitköylüler pikniğe davet edildiler.

Goca Hamit'in Torunları Pikniği komitesi, Lefkoşa Türk Belediyesi ile istişare ederek piknik alanının temizliği için çalışırken, Lefkoşa Türk Belediyesi başkanı Mehmet Harmancı da pikniğe davet edildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.