banner913
banner932
banner1012

Cihangir - Düzova İlkokulu'ndan anlamlı etkinlik

banner1020

Cihangir - Düzova İlkokulu düzenlediği etkinlik ve yarışmayla Liderimiz Dr.Fazıl Küçük ve kurucu Cumhurbaşkanı R.Raif Denktaş’ı andı

banner974
Cihangir - Düzova İlkokulu'ndan anlamlı etkinlik

banner971

Mesarya bölgesi İlkokullarından olan Cihangir - Düzova İlkokulu düzenlediği etkinlik ve yarışmayla Liderimiz Dr.Fazıl Küçük ve kurucu Cumhurbaşkanı R.Raif Denktaş’ı andı.

Cihangir - Düzova İlkokulu'nda gerçekleşen etkinlikte liderimiz Dr.Fazıl Küçük ve kurucu Cumhurbaşkanı R.Raif Denktaş ölüm yıldönümlerinde; Kıbrıs Türk Halkı’nın hakları ve bağımsızlığı için verdikleri mücadeleyi hatırlayarak onlar saygı ve minnetle anıldı. 

Etkinlik kapsamında düzenlenen yarışmaya Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler,Cihangir muhtarı, Düzova muhtarı, okul aile birliği başkan ve üyeleri ile veliler katıldılar.

Etkinlik okul korosunun söylediği iki marş ile başladı. Ardından 4 masada 12 öğrencinin katıldığı bilgi yarışması yapıldı. Tören sonunda yarışmaya katılan öğrencilere belge ve hediyeleri verildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.