banner913
banner932
banner1032

Christmas Bazaar'a yoğun ilgi

banner1020

Gazimağusa’da düzenlenen Christmas Bazaar etkinliği renkli görüntülere sahne oldu

banner974
Christmas Bazaar'a yoğun ilgi

banner971
Farklı kültürlerin bir arada yaşam sürdüğü Gazimağusa’da Gazimağusa Belediyesi’nin organizatörlüğünde Christmas Bazaar düzenlendi.
Namık Kemal Meydanı'nda düzenlenen ekinlikte farklı kültürlerden yiyecek ve içecek standları ile çeşitli dans gösterileri yer alırken Bandabuliya'da çocuklara yönelik düzenlenen etkinliklerde birçok atolye çalışması oldukça ilgi gördü.
Etkinlikte yer alan ülkemizin sevilen müzik gruplarından Retro Çalgıcıları'nın sahne performansı çok beğenildi.
Gazimağusa Belediye Başkanı Süleyman Uluçay konuşmasında Gazimağusa'nın farklı kültürlerin kucaklandığı ve bu tarz etkinliklerin artarak devam edeceği bir kent olmasının hedeflediğini kaydetti. Konuşmasında birlikteliği vurgulayan Uluçay, herkesin yeni yılını kutlayarak etkinliğin düzenlenmesinde katkı koyanlara teşekkür etti.
Christmas Bazaar dün öğle saatlerinden itibaren çocuklar için çeşitli atolye çalışmaları ve saat 16:00 itibari ile de çeşitli sahne gösterileri ile devam etti.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.