banner913
banner932
banner1032

1 Haziran Dünya Çocuk Günü...

banner1020

HASDER: "1 Haziran Dünya Çocuk Günü’nü buruk kutluyoruz"

banner974
1 Haziran Dünya Çocuk Günü...

banner971
Halk Sanatları Vakfı, HASDER Çocuk Kulübü, 1 Haziran Dünya Çocuk Günü’nü buruk kutladığını kaydetti.
HASDER Çocuk Kulübü tarafından yapılan yazılı açıklamada on binlerce çocuğun  savaşlarda öldürüldüğüne ve Akdeniz’de batan mülteci teknelerinde hayatını kaybettiğine dikkat çekildi.
Açıklamada, “Ekonomik ve politik belirsizliklerin olduğu bir ülkede gelecek kaygısıyla büyüyen Kıbrıslı Türk çocukların Dünya Çocuk Günü’nü kutlamak durumunda kalınması üzüntü verici” denildi.
HASDER Çocuk Kulübü’nün ülke çocuklarının sosyal gelişimlerine, kültürel ve sanatsal faaliyetleriyle katkıda bulunmaya çalıştığı ve bu çalışmaların sürdürülmesi için elinden gelen çabayı göstereceği belirtilen açıklamada, “Gelecekte daha yaşanabilir bir dünyaya kavuşmak ümidiyle tüm çocukların Dünya Çocuk Günü’nü kutluyoruz” ifadeleri yer aldı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.