banner913
banner932
banner1012

Tüp gaza okkalı zam

banner1020

banner974
Tüp gaza okkalı zam

banner971

Ülkede son üç aydır devam eden zam furyası bitmek bilmiyor. Son zam, okkalı bir şekilde tüp gaza geldi.

59 TL’den satılan ev tipi tüp gaz, bugünden itibaren 23.50 TL artışla 82.50 TL oldu.

Bu zammın yürürlüğe girmesiyle tüp gaz fiyatları tarihinin en ağır zammını gördü.

Kış mevsimine gireceğimiz önümüzdeki aylarda vatandaşın en fazla tüketeceği ısınma çeşidi olan tüp gaza yapılan zam, vatandaşın da belini bükecek.

Geçtiğimiz günlerde açıklama yapan tüp gaz işletmeleri zam haberlerini yalanlamıştı. Bu arada bazı kaynaklar hükümetin yeni belirlenen tüp gaz fiyatlarına müdahale edeceğini iddia ediyor.

Ağustos ayında Kıbrıs Türk Petrolleri’nin Koop-Gaz, Jet Gaz ve İnter Gaz’a sunduğu fiyata göre ev tipi tüp gazın fiyatı 50 TL’den 62 TL’ye yükselmiş, gelen tepkilerden sonra ise yapılan zamdan 3 TL geri alınmış ve tüp gaz 62 TL’den indirilip 59 TL’ye satılmaya başlanmıştı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
binnaz - 6 yıl önce
bugün 8.00 de reis market gocmenkoy deki 82.5 tl dedi hastahane yanındaki market 65 tl ye sattı bu nasıl bir adalet ama kıbrısta adalet bakanımı var bu k.k.t.c deki hükümet artık istifa eşsinler askeri ücret 2250 tl ev kirası 1400 tl elektirik şu derken elimizde ne kalır artık yeter