banner913
banner932
banner1012

Kamacıoğlu: “Bu fiyatlarla sanayicinin ayakta kalması mümkün değil”

banner1020

banner974
Kamacıoğlu: “Bu fiyatlarla sanayicinin ayakta kalması mümkün değil”

banner971

Genel Kurula hitap eden KTSO Başkanı Ali Kamacıoğlu, bir yıllık görev süresinde birçok hükümet, başbakan ve bakan değişiklikleri olduğunu anlatarak, “istikrarsızlık” eleştirisinde bulundu.

“Bizim istikrara ihtiyacımız vardır, ülkenin geleceği istikrara bağlıdır” diyen Kamacıoğlu, sektördeki sıkıntılara da değindi.

Son 20 yılda Türkiye’den gelen kaynaklardan sadece yüzde 2’lik bir payın sanayi sektörüne ayrıldığını söyleyen Kamacıoğlu,  “Yüzde 2 ile bunları yapmışşak, yüzde 8 pay verilseydi düşünün nerelere gelirdik” dedi.

Enerji fiyatlarına da değinen Kamacıoğlu, bu fiyatlarla sanayicinin ayakta kalmasının mümkün olmadığını vurguladı.

Konuşmaların ardından Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, 12 yıldır KTSO’ya emek veren Doğa Dönmezer’e işinden ayrılışı dolayısıyla hazırlanan plaketi verdi.

Ardından ise, Genel Kurula sunulacak karar tasarıları görüşüldü, Faaliyet Raporu ile Mali Rapor sunularak oylandı ve oy birliği ile kabul edildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.