banner913
banner932
banner1012

“DAÜ, online eğitim kararından vazgeçmeli”

banner1020

banner974
“DAÜ, online eğitim kararından vazgeçmeli”

banner971
Ekonomik Örgütler Platformu, Mağusa esnafının yarın yapacağı eyleme destek belirtti.
Doğu Akdeniz Üniversitesi’nin online eğitim kararının, kabul edilemez olduğunu vurgulayan Ekonomik Örgütler Platformu, bu kararın ülke ekonomisine ne kadar büyük bir darbe vuracağının farkına varılması gerektiğini belirtti.
Ekonomik Örgütler Platformu “DAÜ bu kararından bir an önce vazgeçmeli ve diğer üniversitelerimize de öncü olmalıdır” görüşünü belirtti.
Ekonomik Örgütler Platformu’ndan yapılan açıklama şöyle:
“Doğu Akdeniz Üniversitesi’nin online eğitim kararı, kabul edilebilir bir karar değildir.
Üniversitelerimiz ülkemizin ekonomimize büyük katkı sağlamaktadır.  Özellikle Gazimağusa merkezinde yer alan ve en büyük üniversitelerimizden olan DAÜ tüm çevresi ve esnafı ile öğrenci popülasyonuna bağlı kurulmuştur.
DAÜ bir vakıf üniversitesidir. Bunu unutmamalı, aldığı bu kararın ülke ekonomisine ne kadar büyük bir darbe vuracağının farkına varmalı hem Gazimağusa esnafı hem de ülke ekonomisinde yıkıcı etkiler bırakacağını bilmelidir.
DAÜ bu kararından bir an önce vazgeçmeli ve diğer üniversitelerimize de öncü olmalıdır.
Gazimağusa esnafının haklı eylemini ve yaşayacakları ekonomik krizleri anlıyor ve eylemi destekliyoruz.
Bu nedenle ülkenin ekonomideki en büyük temsilcisi olan Kıbrıs Türk Ticaret Odası, Kıbrıs Türk Sanayi Odası, Kıbrıs Türk Otelciler Birliği ve Kıbrıs Türk Müteahhitleri Birliği’nden oluşan Ekonomik Örgütler Platformu  olarak bu haklı eylemi, ülkemiz ekonomisinde yaratacağı geri dönülemez zararları önleyici bir eylem olarak görüyor ve destekliyoruz.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.