banner913
banner932
banner1012

2 milyar 888 milyon TL’lik hibe ve kredi içeren anlaşma imzalandı

banner1020

 KKTC ve Türkiye arasında İktisadi ve Mali İş Birliği Anlaşması'na Başbakan Ersin Tatar ile Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, video konferans yöntemiyle imza koydu

banner974
2 milyar 888 milyon TL’lik hibe ve kredi içeren anlaşma imzalandı

banner971

 KKTC ve Türkiye arasında İktisadi ve Mali İş Birliği Anlaşması imzalandı. 2 milyar 888 milyon TL’lik hibe ve kredi içeren anlaşma, Covid-19 salgınının KKTC ekonomisinde açtığı yaraları sarmayı amaçlıyor.
Anlaşmaya Başbakan Ersin Tatar ile Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, video konferans yöntemiyle imza koydu.
Başbakan Tatar, Başbakanlık Bakanlar Kurulu salonunda kurulan sistemle, Fuat Oktay’la telekonferans yöntemiyle görüşerek anlaşmayı imzaladı.
İmza öncesinde Tatar ve Oktay konuşma yaptı.
Oktay, KKTC’nin Kovid-19’la mücadeledeki başarısını kutladı; yangın nedeniyle geçmiş olsun dileği iletti ve yangın söndürme helikopterlerinin birini KKTC’ye en yakın mesafede daimi olarak konuşlandırdıklarını açıkladı.
Oktay, “Bundan sonra da ne olursa Kıbrıs Türkü’nün yanında ve omuz omuza olmaya devam edeceğiz” dedi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.