banner913
banner932
banner1032

Girne Alsancak Anaokulu'nda kayıt ücreti şoku

banner1020

Girne Alsancak Anaokulu, yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde kayıt ücreti olarak 10 bin TL talep etti, veliler isyan etti

banner974
Girne Alsancak Anaokulu'nda kayıt ücreti şoku

banner971
Girne Alsancak Anaokulu'nda yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde kayıt ücretleri veliler arasında büyük şaşkınlık yarattı. Okul yönetimi, kayıt ücreti olarak 10 bin TL talep etti. Bu durum, pek çok velinin tepkisini çekti.
Veliler, böyle yüksek bir ücretin talep edilmesinin anlaşılmaz olduğunu belirtti. Kimi veliler okulun özel mi yoksa devlet okulu mu olduğunu anlayamadıklarını ifade etti. Yüksek kayıt ücreti nedeniyle birçok veli, çocuklarını bu okula kaydettirmeyi düşünmediklerini söyledi.
Velilerin çoğu, devlet okullarında bu denli yüksek kayıt ücretlerinin olmaması gerektiğini savunarak yetkililerden açıklama bekliyor. Eğitimde fırsat eşitliği ilkesine vurgu yapan veliler, ekonomik şartlar göz önüne alındığında böyle bir ücretin makul olmadığını dile getiriyorlar.
Veliler, ilgili mercilere şikayetlerini ileterek, bu durumun düzeltilmesini umut ediyor.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.