banner913
banner932
banner1032

Gazimağusa'da içki ruhsatını yenilemek isteyenlerin 12 Mart’a kadar dilekçe vermesi gerekiyor

banner1020

banner974
Gazimağusa'da içki ruhsatını yenilemek isteyenlerin 12 Mart’a kadar dilekçe vermesi gerekiyor

banner971
Gazimağusa Kaymakamlığı, 2024 yılı için alkollü içki satış ruhsatını yenilemek isteyenlerin, 12 Mart’a kadar dilekçe vermeleri gerektiğini duyurdu.
Kaymakamlıktan verilen bilgiye göre, Fasıl 114 Alkollü İçkiler Satış Yasası'nın 5. maddesinin 3. fıkrası uyarınca, 2024 yılı için alkollü içki satış ruhsatını yenilemek isteyenlerin, 12 Mart Salı gününe kadar Gazimağusa Kaymakamlığına dilekçe vermesi gerekiyor.
Alkollü içki satış ruhsatını yenilemek isteyenler dilekçelerine ekli olarak bağlı olduğu belediyeden güncel işletme izni belgesi, iş yeri koçan fotokopisi veya kira ise Vergi Dairesinden onaylanmış kira sözleşmesi, eski alkollü içki satış lisansının fotokopisi ve oteller için sınıflandırılma belgesi sunması gerektiği hatırlatıldı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.