banner913
banner932
banner1032

Ünlü fast food zinciri Subway sahte tavuk kullanıyor!

banner1020

Ünlü fast food zinciri Subway ürünleri üzerinde yapılan araştırmalar şoke eden cinsten.. Subway'deki yiyeceklerde kullanılan tavuğun yalnızca yüzde 50'si tavuk DNA'sı taşıyor!

banner974
Ünlü fast food zinciri Subway sahte tavuk kullanıyor!

banner971

Mc Donald's, Chipotle ve Wendy's gibi diğer markaların da yer aldığı araştırma sorunçlarına göre, tavuk ürünleri tamamen tavuk değil!

YÜZDE 50'Sİ SOYA VE DİĞER KATKI MADDELERİNDEN

Kanada’da fast food merkezlerinden alınan yiyecekler üzerinde yapılan araştırmalar sonucu özellikle Subway'de tavuk etinin yaklaşık yüzde 50’sinin soya ve diğer katkı maddelerinden oluşturuluyor.

İngiliz gazetesi Independent’ın haberinde diğer ünlü fast food zincirlerinin tavuk ürünlerinde gerçek etin yüzde 80’i geçtiği belirtildi.

EN KÖTÜ SONUÇ SUBWAY'DE

Ontario'daki Trent Üniversitesi’nden Matt Harnden, fast food restoranlarından alınan 6 sandviç içinden en kötü sonuçların Subway’den geldiğini anlatırken, kuruluşun bazı ürünlerinde tavuk etinin oranı yüzde 43’ün altına indi.

DİĞER FAST FOOD FİRMALARININ TAVUK DNA'SI ORANLARI

Araştırma sonuçlarına göre, Wendy's ızgara tavuk sandivçlerindeki tavuğun yüzde 88.5 oranında tavuk DNA'sı taşıdığı, Mc Donald's'taki tavukların ise yüzde 84.9'u ve Chipotle fast food zincirinde kullanılan tavukların ise yüzde 86.5'in üzerinde çıktığı ifade edildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.