banner913
banner932
banner1012

94 yıllık güzellik yarışmasında bir ilk

banner1020

İngiltere'de ekim ayında yapılacak güzellik yarışmasının finalistleri arasında, ezberleri bozan bir yarışmacı var. Melisa Raouf adlı finalist, podyumda makyajsız boy gösterecek. Siyaset öğrencisi olan Rouf, 94 yıl sonra yarışmaya makyajsız katılan ilk kişi oldu

banner974
94 yıllık güzellik yarışmasında bir ilk

banner971

İngiltere’de ekim ayında yapılacak güzellik yarışmasının finalistleri arasında, ezberleri bozan bir yarışmacı var.
Melisa Raouf adlı finalist, podyumda makyajsız boy gösterecek. Siyaset öğrencisi olan Rouf, 94 yıl sonra yarışmaya makyajsız katılan ilk kişi oldu.
İngiltere’deki güzellik yarışmanın 94 yıllık tarihinde bir ilk yaşanıyor. Ekim ayında yapılacak güzellik yarışmasının finalistleri arasında, ezberleri bozan bir yarışmacı var. Melisa Raouf adlı finalist, podyumda makyajsız boy gösterecek.
20 yaşındaki Raouf, Londra’da düzenlenen yarı finale herhangi bir kozmetik ürünü kullanmadan katıldı ve 17 Ekim’deki finalde yarışmaya hak kazandı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.