banner913
banner932
banner1012

"Oyuncular, basketbolun sevilmesinin baş kahramanlarıdırlar"

banner1020

Ülke basketbolunun en sıra dışı maçında, 5.uzatma sonunda Lefke Avrupa Üniversitesi’ne mağlup olan Koopspor'un başkanı Talat Yalkut, basketbol oynamak için herşeyini ortaya koyan, hiçbir gerginliğe sebep olmayan oyuncular, basketbolun bu denli sevilmesinin baş kahramanlarıdır; açıklamasını yaptı

banner974
"Oyuncular, basketbolun sevilmesinin baş kahramanlarıdırlar"

banner971

Kıbrıs Vakıflar Bankası Basketbol Büyük Erkekler Ligi 8. hafta açılış maçında Lefke Avrupa Üniversitesi, geçtiğimiz akşam ülke basketbolunun en sıra dışı maçı olarak tarihe geçen maçta, 5.uzatma sonunda Koopspor'u 127-121 yenerek ilginç bir galibiyete imza atmıştı.

Bu maçla ilgili değerlendirmelerde bulunan Koopspor'un başkanı Talat Yalkut, şu açıklamaları yaptı:

“Geçtiğimiz  akşam Lefkoşa Atatürk Spor Salonu'nda sadece KKTC değil, Dünya basketbolunda benzeri görülmemiş güzellikte bir maç yaşandı. Beş kez uzatmaya giden maçın sonunda her ne kadar gülen taraf Koop olamasa da her iki takım oyuncularını tebrik ederim. 65 dakikalık yorgunluğa rağmen sahada basketbol oynamak için herşeyini ortaya koyan ve hiçbir gerginliğe sebep olmayan oyuncularımız bu ülkenin basketbolda geldiği seviyeyi gösterdiler.

Bu oyuncular, basketbolun bu denli sevilmesinin baş kahramanlarıdır. Bu güzelliğe katkı koyan herkese teşekkür ederim.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.