banner913
banner932
banner1012

KTÖS’ün “İlkokullar Arası Talat Akkor Basketbol Şöleni” 24 ve 31 Ekim’de

banner1020

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası’nın (KTÖS) “Her çocuk spora teşvik edilmelidir” sloganıyla düzenlediği “İlkokullar Arası Talat Akkor Basketbol Şöleni”nin bu yıl 24 ve 31 Ekim’de Atatürk Spor Salonu’nda yapılacağı duyuruldu

banner974
KTÖS’ün “İlkokullar Arası Talat Akkor Basketbol Şöleni” 24 ve 31 Ekim’de

banner971
 

Sendikadan yapılan açıklamaya göre şölen, sendikanın ilkokullar arası tasarladığı sportif, sanatsal ve kültürel etkinlikler çerçevesinde düzenlenecek.

“Her çocuk spora teşvik edilmelidir” sloganı ile gerçekleşecek ve hem öğretmenleri hem de öğrencileri bir araya getirecek etkinlikte, çocukların birbirleriyle dayanışmasının artırılması, özgüven ve iletişim becerilerinin geliştirilmesiyle bunların eğitim-öğretim hayatlarına pozitif bir etki olarak yansıması hedefleniyor.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.