banner913
banner932
banner1032

Kasap: Play off serisine lider girmek istiyoruz

banner1020

Larnaka GB Koçu Hasan Kasap'tan önemli açıklama... Hedefimiz Marmara karşısında galip gelip play off serisine lider girmek

banner974
Kasap: Play off serisine lider girmek istiyoruz

banner971
Caesar Larnaka Gençler Birliği Basketbol A takım koçu Hasan Kasap Çarşamba günü oynanacak Marmara maçı öncesinde değerlendirmelerde bulundu. Kasap çarşamba günü Lefkoşa'da Atatürk Spor Salonu'nda saat 20'de oynanacak maçın sezonun en zor ve seyir zevki en güzel maçı olacağını düşündüğünü belirtti.
Marmara takımının başında deneyimli bir koç olduğunu sezon ortasında yapılan transferlerle kadro yapısının çok güçlü bir hale geldiğini belirten Kasap, rakibimizi biliyoruz gerekli tedbirleri almaya çalışacağız dedi. Maça iyi hazırlandıklarını, oyuncuların moral ve motivasyonlarının yüksek olduğunu ve galip gelerek liderliği koruyarak yola devam edip Final Serisi'ne Lider olarak girip İskele'ye finali getirmek istediklerini söyledi.
Kasap tüm Basketbol severleri Çarşamba günü Saat 20:00'de Lefkoşa'da Atatürk Spor Salonu'ndaki bu güzel olacak olan mücadeleyi seyretmeye davet etti
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.