banner913
banner932
banner1012

GAÜ zorlanmadan final – fourda

banner1020

Açılış Kupası’nda Girne Amerikan Üniversitesi, Çetinkaya’yı zorlanmadan 29 sayı farkla mağlup ederek final – four oynama hakkı elde etti. Çetinkaya ise elendi

banner974
GAÜ zorlanmadan final – fourda

banner971

KKTC Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen Açılış Kupası’nda klasmanın son maçları oynanmaya devam ediyor.

Son haftanın ikinci maçında Girne Amerikan Üniversitesi ile Çetinkaya, Ertuğrul Apakan Spor Salonu’nda karşılaştı. Rakibini 64-35 mağlup eden GAÜ, kupadaki ikinci galibiyetini aldı. Çetinkaya ise oynadığı beşinci maçından da mağlubiyetle ayrılmış oldu.

GAÜ adına 14 sayı ile oynayan Sercem İnancı, maçın en skorer oyuncusu oldu. Çetinkaya adına 10 sayı kaydeden Yuhi Jonatan ise takımının en çok sayı atan ismi olarak maçı tamamladı.

Dörtlü finalde 1-4 ve 2-3 şeklinde olacak eşleşmeler neticesinde klasmanı lider olarak bitecek takım GAÜ ile karşılaşacak. YDÜ ile Soyer Hacıganimler arasında Cumartesi saat 17:00’de RA25 Salonunda oynanacak maçtan galibiyetle ayrılan taraf klasman lider olacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.