banner913
banner932
banner1012

Basketbolda Kadınlar Ligi hazırlıkları sürüyor

banner1020

Kadınlar Ligi’nde program netleşirken, 6 kulübün katılacağı ligin kura çekimi 14 Aralık’ta KTSYD’de yapılacak. Lig öncesinde KTSYD Kupası oynatılacak

banner974
Basketbolda Kadınlar Ligi hazırlıkları sürüyor

banner971

Basketbol Federasyonu yönetimi, Kadınlar Ligi’nde yer alacak 6 kulübün temsilcisi ile dün akşam bir araya geldi.

Lefkoşa’da bulunan EziçRestorant’ta gerçekleştirilen görüşmede Basketbol Federasyonu Başkanı Ahmet Sütçü, Asbaşkan Alişan Şenol, Ligler Direktörü Eser Taçoy yanında ligde yer alacak Akdeniz Spor Birliği, DAÜ, GAÜ, Gönyeli, Rauf Denktaş Üniversitesi ve UKÜ’nün temsilcileri yer aldılar.

Görüşmede Kadınlar Ligi’nin organizasyonu konusunda kulüplerin yaklaşımları ve düşünceleri alınırken, hazırlık turnuvası ve ligin başlama tarihi de netleştirildi.

Buna göre ligin kura çekimi 14 Aralık Cumartesi günü saat 11.00’de Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği’nde gerçekleştirilecek. Ocak ayının ilk haftasında başlatılması planlanan lig öncesinde KTSYD ile işbirliği halinde tüm takımların katılacağı KTSYD Kupası oynatılacak. Turnuva 19-27 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

BAŞKAN SÜTÇÜ: ÇOK VERİMLİ BİR GÖRÜŞME OLDU

Basketbol Federasyonu Başkanı Ahmet Sütçü, Kadınlar Ligi’nin yüksek kalitede geçebilmesi adına federasyon ile kulüplerin birlikte hareket etmesinin önemine işaret ederek, toplantıyı da bu bakış açısı ile gerçekleştirdiklerini belirtti.

Sütçü, federasyon ve kulüpler olarak birlikte neler üretilebileceklerini konuştuklarını ve sezonun planlamasını netleştirdiklerini ifade ederek, hem federasyonun hem de kulüplerin memnun kaldıkları verimli bir görüşme yapıldığının altını çizdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.