banner913
banner932
banner1012

Tüketici Örgütleri elektrikte yüzde elli indirim yapılması için eylem başlatıyor

banner1020

Hükümetin elektrik ücretlerinde %36 indirim yapıldı açıklamaları tüketicileri yanıltıcı bir açıklama olduğunu Konfederasyonumuz tüketicileri kesinlikle elektrik israfında bulunmamaları için önemle...

banner974
Tüketici Örgütleri elektrikte  yüzde elli indirim yapılması için eylem başlatıyor

banner971

Hükümetin elektrik ücretlerinde %36 indirim yapıldı açıklamaları tüketicileri yanıltıcı bir açıklama olduğunu Konfederasyonumuz tüketicileri kesinlikle elektrik israfında bulunmamaları için önemle uyarmaktadır. Yapılan indirim ilk 250 KWS diliminde yalnız 1 KRŞ ve ikinci 250 KWS diliminde 7 KRŞ olup  tüketicilere yansıması olmayacaktır.

KWS başına ilk 250 KWS diliminde 45Krş’tan 44 Krş’a 1 Krş indirim, ikinci 250 KWS diliminde 55 Krş’tan 48 Krş’a 7 Krş indirim, üçüncü KWS dilimde 67 Krş’tan 52 Krş’a 15 Krş indirim ve dördüncü  KWS dilimde 84 Krş’tan 54 Krş’a 30 Krş indirim yapılmış olup elektrik kullanımının yoğun ve en yüksek düzeyde olduğu ilk 500 KWS’lık iki dilimde tüketiclerin akaryakıt fiyatlarına paralel beklediği %50 indirim yapılmamıştır.

Hükümet Elektrik tarifelerinde yapılan sözde “İndirimi” Konfederasyonumuz reddetmekte tam bir “Softa Şaşırtması” ile “Zevahiri Kurtarmaya” çalışmasını şiddetle protesto etmektedir.

Akaryakıt ve elektrik fiyatlarında hiçbir gerekçe ve koşula bağlı olmaksızın  eşit oranda en az %50 oranında indirimin ivedilikle yapılması için Hükümeti uyarmaktadır.

 

             Konfederasyonumuz elektirkte %50 oranında indirim yapılıncaya dek başlatacağı eylemlere destek vermeleri ve örgütlerimiz ile temasa geçmeleri için  tüm tüketicilere çağrı yapmaktadır.

İLK AÇIKLAMA

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.