banner913
banner932
banner1012

Yollarda terör estiriyorlar

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı sürücülerimiz, son zamanlarda en çok dikkatlerini çeken durumun ağır yük taşıyan TIR ve kamyonların adeta yollarda terör estirir gibi harekete etmeleri olduğunu söyleyerek sitemlerini paylaştılar.

banner974
Yollarda terör estiriyorlar

banner971

Fotoğrafta görülen uzun araç sürücüsünün Lefkoşa içinde adeta diğer araçları hiçe sayarak sürüş yaptığını söyleyen vatandaşlarımız “Üzerinde taşıdığı dozerin sanki üstünde değilmiş gibi saatte en az 80 kilometre hızla hareket ediyordu. Önüne gelen araçları birer birer sağından veya solundan geçerek ilerledi” diye konuştular.

Bu ağır ve uzun vasıta şoförlerinin neden bu kadar kendilerine güvendiğini sorgulayan sürücülerimiz, “Sanki yollar onlara tapu edilmiş gibi başka araçlara şans tanımıyorlar” diyerek sözlerini tamamladılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.