banner913
banner932
banner1012

Vatandaşlardan hurdacı hırsızlarına gözdağı

banner1020

Vatandaş hırsızlara karşı kendi çözümünü buldu ‘Hırsız hurdacılar almayın, kamera var’

banner974
Vatandaşlardan hurdacı hırsızlarına gözdağı

banner971

 
Ayaklı Gazete’ye ulaşan haberlere göre, son zamanlarda bazı kendini bilmez kişilerin hiç sorgusuz sualsiz bazı evlerin önünde bulunan ev eşyalarını alıp götürdükleri için bazı kişilerin de kendince önlemler almaya çalıştıkları bildiriliyor.
Bize ulaşan bazı vatandaşlarımız, evlerinin önünde akşam saatlerinde serinlemek için çıkardıkları sandalye veya masaların sabah saatlerinde bazı hurdacılar tarafından alındığını ve bu nedenle kendince bazı çözümler ürettiklerini ifade ettiler.
Fotoğrafta görüldüğü gibi bir ev önünde kaldırım üzerinde bulunan sandalyeye asılan ‘Hırsız hurdacılar almayın, kamera var’ diye yazılı pankart ile hurdacıları uyaran vatandaşlarımız, artık bu konuda taviz vermeyeceklerini ifade ettiler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.