banner913
banner932
banner1032

Üreticileri su sıkıntısı düşündürüyor

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan haberlere göre, ilkbahar aylarını yaşadığımız bugünlerde hava sıcaklıklarının yükselmesiyle birlikte sulu ziraatla uğraşan üreticilerin bahçelerinde sulamaya yönelmesiyle sıkıntılarının baş göstermeye başladığı bildirilmekte.

banner974
Üreticileri su sıkıntısı düşündürüyor

banner971

2016 yılının büyük bölümünün kurak geçmesi ile yer altı sularının oldukça düşmesinden dolayı şikayetçi olan üreticilerin bu yıl da kış aylarında da yeraltını besleyecek yeterli yağmurların olmamasından dolayı su sıkıntılarının şimdiden oluştuğu konusunda serzenişte bulundukları gelen bilgiler arasında.

Özellikle Mesarya bölgesinde birçok köyde sulu ziraatla uğraşan üreticilerin ürünlerini sulamaya başladıkları bugünlerde kuyularından yeterli suyu çekememeleri nedeniyle ilerleyen yaz günlerinde daha büyük sorunlar yaşayacakları endişesi taşıdıkları ifade ediliyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.