banner913
banner932
banner1012

Üçgen yerine yedek lastikle uyarı

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı sürücülerimiz, trafikte yol güvenliğinin önemli olduğunu ancak ülkemizde yol güvenliğinin gerek sürücüler gerekse çevresel faktörler tarafından çok kötü duruma sokulduğunu belirterek, bize gönderdikleri bir fotoğrafla sitem ettiler.

banner974
Üçgen yerine yedek lastikle uyarı

banner971

 

Vatandaşlarımız bize gönderdiği fotoğrafa ilk bakıldığı zaman bir araç lastiğinin yolda yuvarlandığını gördüğünü ifade ederek, ancak durumun öyle olmadığını daha sonra yol kenarında park edilmiş araç nedeniyle fark ettiklerini kaydettiler.

Fotoğrafta görülen yol kenarındaki aracın arıza yaptığı için kenara çekildiğini ancak araç sürücüsünün uyarı üçgenleri yerine yola yedek lastiği koyduğunu söyleyen vatandaşlarımız, “Bu da herhalde ülkemize özel bir durum. Yeni uyarı aracı yedek lastik mi? Herhalde üçgenlerle uyarı artık tarih oldu” diyerek sitemlerini bizlerle paylaştılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.