banner913
banner932
banner1012

Tren Yolu Polikliniği telefonları bozuk mu?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bir yaşlı vatandaşımız, ülkemizde sağlık hizmeti veren devlet kurumlarının her geçen gün pasifize edildiğini iddia ederek bu konuyla ilgili düşüncelerini bizlerle paylaştılar.

banner974
Tren Yolu Polikliniği telefonları bozuk mu?

banner971
 
Kendisinin emekli bir kadın olduğunu belirten vatandaşımız Girne Boğaz bölgesinde yaşadığını bu nedenle sık sık Lefkoşa’ya gelemediğini ifade etti. Vatandaşımız “Bu nedenle biten ilaçlarını alabilmek için Tren Yolu Polikliniği’ne gitmeden önce arayıp ilaçları bulup bulamayacağımı sormak istedim. Ancak defalarca aramama rağmen telefon hep meşgul modunda çaldı. Ya hususi telefon açık bırakıldı. Ya da hat bozuk” diye konuştu.
Bir hastane için telefonun çok önemli olduğunu belirten vatandaşımız, “Acil bir durum olsa ve o bölgeden hastaneye ulaşmak istense ne olacak” diye sorguladı.
Bu arada ilaçlarını almak için gittiği Dikmen Sağlık Ocağı’nda ise eczane çalışanının izinli olduğu için eczanenin kapalı olduğunu öğrendiğini söyleyen yaşlı vatandaşımız “Koskoca devletin böyle durumlara düşmesi akıl almaz işler” diyerek sözlerini tamamladı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.