banner913
banner932
banner1012

Plajlarda can kurtaran eksikliği giderilmeli

banner1020

banner974
Plajlarda can kurtaran eksikliği giderilmeli

banner971
Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı duyarlı vatandaşlarımız, adamızda hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte serinlemek isteyen vatandaşların deniz sezonunu açtığını ancak bazı eksiklikler nedeniyle çekinceli olarak denize girdiklerini belirterek sıkıntılarını bizlerle paylaştılar.
Ülkemizde özellikle Mağusa – İskele arasındaki kıyı şeridinde çok güzel plajlar olduğunu ifade eden vatandaşlarımız, ancak bu plajlarda geçtiğimiz yıl var olan can kurtaran ekibini göremediklerini ifade ettiler.
Özellikle plajlarda yaşanabilecek boğulma tehlikesi olaylarına anında müdahale edecek can kurtaran ekiplerinin plajlar için çok önemli olduğunu söyleyen duyarlı vatandaşlarımız, hafta sonu gittikleri Gazimağusa bölgesi plajlarında can kurtaran göremediklerini dile getirdiler.
Bu eksikliğin kimin tarafından giderileceğini bilemediklerini ancak genelde bölgelerdeki asayişten sorumlu olan makamın belediyeler veyahut kaymakamlıklar olduğunu söyleyen duyarlı vatandaşlarımız bu nedenle yetkilileri göreve davet ettiler.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.