banner913
banner932
banner1012

“Neden insanlar, bu trafik çilesini çekmek zorunda?”

banner1020

banner974
“Neden insanlar, bu trafik çilesini çekmek zorunda?”

banner971
Ayaklı Gazete’ye ulaşan Mağusa sakini bir vatandaşımız son günlerde Lefkoşa’da bir iş için sabah saatlerinde Lefkoşa’ya gitmek zorunda kaldığını ancak fotoğrafta görülen trafiğin kendisini adeta çıldırttığını dile getirerek sitemlerini bizlerle paylaştı.
Vatandaşımız “Mağusa'dan Lefkoşa'ya her gün sabah işe veya okula gitmek zorunda olan insanlar, bu trafik çilesini çekmek zorunda. Niye? Çünkü saçma sapan bir ülkede yaşarık. Adına başkent denilen şehrin sadece bir tane girişi olması kadar aptalca bir şey olamaz...” diyerek bu sorunun ülkede hem enerji kaybına hem de zaman kaybına mal olduğunu ifade etti.
Yıllardır bu yolu kullanan kişilerin hem sabah saatlerinde hem de iş çıkışlarında çok sıkıntı yaşadığını dike getiren vatandaşımız “Alternatif yol yapmak bu kadar mı zor?? Evet zor!! Bu ülkeyi yönetenler ile zordan öte, imkansız....” diyerek isyanını dile getirdi.
Geçmişte Haspolat bölgesinden Lefkoşa’ya giden bir yol olduğunu dile getiren vatandaşımız, bu yolun neden trafiğe açılmadığını sorgulayarak yetkilileri göreve davet etti.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.