banner913
banner932
banner1012

Ne lastik kaldı, ne jant

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bir vatandaşımız, ülkedeki yolların her geçen gün biraz daha kötüleştiğini ve bu kötüleşen yollardan dolayı araçlarının mahvolduğunu söyleyerek dün başından geçen olayı bizlerle paylaşarak sitemlerini aktardı.

banner974
Ne lastik kaldı, ne jant

banner971

 

Vatandaşımız aracıyla iş yerine gitmek için yola çıktığını söyleyerek gün boyu yağan yağmurlar nedeniyle yer yer göllenen su birikintilerinden geçmez zorunda kaldıklarını anlattı.

Ancak bu su birikintilerinden geçerken düştüğü en az 20 cm derinliğindeki çukurda fotoğrafta görüldüğü gibi hem lastiğinin parçalandığını hem de aracının jantının eğrildiğini ifade eden vatandaşımız, “Daha 10 gün önce çıkardığım seyrüseferin hediyesi herhalde bu lastik ve janttır” diyerek isyan etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.