banner913
banner932
banner1012

Mutfakta yangın büyüyor

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan vatandaşlarımız, son zamanlarda kazançlarıyla giderlerinin arasında farkın açılmaya başladığını belirterek, bu şekilde giderse ülkede yeni krizlerin kaçınılmaz olduğunu söylediler.

banner974
Mutfakta yangın büyüyor

banner971

Özellikle özel sektör çalışanlarının aldıkları maaşlarla mutfak masraflarını karşılamakta zorlandıklarını söyleyen vatandaşlarımız, bu nedenle sürekli olarak kredi kartlarıyla alışverişe yöneldiklerini ve bu nedenle borç yüklerinin büyüdüğünü kaydettiler.
Bu gidişatın ilerleyen zamanlarda 2000’li yılların başında yaşanan bankalar krizi gibi bir krizi yaşatacağı ihtimalini güçlendirdiğini iddia eden vatandaşlarımız, devletin piyasaya müdahale etmesi gerektiğini belirttiler. Son olarak ekmeğe yapılan zammın oldukça yüksek olduğunu onun öncesinde ise tüp gaz zammı olduğunu söyleyen vatandaşlarımız bu zamlarla mutfağını harcamasının gün geçtikçe arttığını kaydettiler.
“Bir ailenin günlük mutfak harcaması neredeyse 150 TL’yi buldu. Yani aylık bir asgari ücret tutarında harcama mutfağa gitmekte” diyen vatandaşlarımız mutfakta yangının büyümeye devam ettiğini dile getirdiler.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.