banner913
banner932
banner1032

Mesajınız Var

banner1020

banner974
Mesajınız Var

banner971
Sn. Ersin Tatar, BM Genel Sekteri Gutteres’in Kıbrıs Temsilcisi olarak atayacağı kişi olarak açıklanan bayan Cuellar’ın göreve ne zaman başlayacağı konusunda size bilgi verildi mi? Bu arada Colin Stewart, adadan ayrılmadan önce liderlerle görüşecekmiş. Acaba tarih var mı?
 
Sn. Özdemir Berova, geçtiğimiz yıl başlayan geriye dönük kredi karı alış-verişlerine % 1 iade ödemeleri bu yıl içinde devam edecek mi acaba? Zira bazı vatandaşlara yeni yılla birlikte hesaplarına para yatırılmış.
 
Sn. Hakan Dinçyürek, son iki yıldır temelleri atılacağı söylenen Lefkoşa’ya yeni devlet hastanesi için bu yıl bir çalışma var mı? Yoksa öncelik diğer bölgelerde bitirilemeyen hastanelerin bitirilmesi mi olacak?
 
Sn. Hüseyin Garip, eski bir vergi uzmanı olarak ülkemizde 2024 yılı ile birlikte yürürlüğe giren yeni gelir vergisi oranları konusunda ne düşünüyorsunuz? Bu iş herhalde Anayasa Mahkemesi’nden döner gibi duruyor.
 
Sn. Dalman Zaifoğlu, dün itibariyle siz de emekliler kervanına katılanlar arasında sizde girmişsiniz. Hadi hayırlısı olsun diyelim. Emeklilik hayatınız için planlar yapılmıştır herhalde.
 
Sn. Raif İlker Buran, bir meteoroloji uzmanı olarak bu yıl kış aylarını görebilecek miyiz diye sorularla herhalde karşılaşıyorsunuzdur. Zira ocak ayının ilk haftasında bile sonbahar havasını yaşıyoruz.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.