banner913
banner932
banner1032

Mesajınız var

banner1020

banner974
Mesajınız var

banner971
Sn. Ünal Üstel, ‘Kuzey Kıbrıs İklim Zirvesi’ isimli çalıştayda yaptığınız konuşmada hükümet olarak ‘yeşil enerji’ için adım attığınızı söylediniz. Bu konuda özellikle tarımsal alanlarda üretim yapanlara teşvikler verilmesinde fayda var.
 
Sn. Özdemir Berova, son günlerde üretim yapan sektörler bakanlığınızın kapısını çalarak sizden destek istiyorlar. Acaba Maliye Bakanlığı olarak bu talepleri karşılayacak gücünüz var mı? Ya da onlara ne gibi önerilerde bulunuyorsunuz?
 
Sn. Dursun Oğuz, avcılık camiası Büyük Av’ın açılış tarihinin ertelenmesi fikrine bile tahammül edemiyormuş. İnşallah başınız fazla ağrımadan bu sorunu çözersiniz.
 
Sn. Emin Akkor, Gazeteciler Birliği’nin hem BRT Yönetim Kurulu temsilciliği hem de TAK Ajansı yönetim kurulu temsilciliği için hafta sonu yapılacak genel kurulda adayların kıyasıya yarışacağı gözlemleniyor. Umarız kırgınlık olmaz.
 
Sn. Işın Ramadan Cemil, anneniz Havva Ramadan Cemil’in 100’üncü doğum günü dolayısıyla Ramadan Cemil İşletmeleri ailesi adına Demokrasi Ortaokulu’na bando ekipman takımı bağışlamanız çok anlamlı. Diğer iş insanlarına da örnek olmasını diliyoruz.
 
Sn. Katip Demir, Yeniboğaziçi Belediyesi sınırları içinde bulunan Yıldırım-Atlılar arasında yaratılan çöplük alanı kapatılması yönünde verdiğiniz sözleri unuttuğunuz yönünde bölge halkının serzenişleri var. Bizden iletmesi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.