banner913
banner932
banner1012

Mesajınız Var

banner1020

banner974
Mesajınız Var

banner971
Sn. Ersan Saner, ülkede ekonominin her geçen gün zora gittiği gözden kaçmıyor. Hükümet olarak bu konuya odaklanmak yerine Maraş konusuna takılmanız vatandaşların tepkisine neden oluyor. Bizden iletmesi.
 
Sn. Fikri Ataoğlu, geçtiğimiz akşam İskele bölgesinde bazı dostlarınızla buluşarak fikir alışverişinde bulunmuşsunuz. Acaba konu partinin geleceği miydi? Kolay gelsin.
 
Sn. Olgun Amcaoğlu, öğretmenlerin aşılanması için çağrıda bulundunuz. Ancak belki de aşılanmamış öğretmen kalmadı. Bizce aşılanma konusundan daha çok okullarda hijyen için çalışmalar yapılmalı.
 
Sn. Mustafa Akıncı, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin hakkınızda hakarete varan söylemeleri için acaba yargıya başvurmayı düşünüyor musunuz? Biliyorsunuz ki Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan bu gibi söylemleri sürekli yargıya taşıyor.
 
Sn. Ahmet Ogan, geçmiş olsun. Dün itibariyle yapılan testleriniz negatife döndüğü için yakalandığınız covid-19’u atlattığınız anlaşıldı. Sizin gibi bir spor adamının bu süreci hızlı atlatacağı belliydi. İnşallah diğer hastalarımız da sizin gibi hızlı iyileşir.
 
Sn. Ali Karavezirler, birçok belediyenin uzun yıllardır uğraştığı ancak başaramadığı orta refüj peyzaj çalışmalarını neredeyse belde sınırlarınızın tümüne yaydınız. Bu işin sırrı ne acaba?
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.