banner913
banner932
banner1012

Mesajınız Var

banner1020

banner974
Mesajınız Var

banner971
Sn. Ersin Tatar hayırlısı olsun. Doktor kızınız Cansu ile meslektaşı Günay evlilik yolunda ilk adımı atmışlar. Allah tamamına erdirsin diyelim.
 
Sn. Ersan Saner, dün ziyarette bulunduğunuz Kapalı Maraş’ta yeni açılan bölge içerisinde acaba kaç adet kullanılabilecek ev veya dükkan mevcut? 47 yıl içinde bu mülklerin sağlam kalması mümkün değil herhalde.
 
Sn. Koral Çağman, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı müsteşarı Çelebi Ilık’ın görevden alınmasını siz mi istediniz? Yoksa partiniz tarafından alınmış bir karar mı?
 
Sn. Fikri Ataoğlu, partinizin genel sekreteri Afet Özcafer’in bugün partinizden istifa ettiğini açıklaması bekleniyor. Anlaşılan o ki Afet hanım gerek size gerekse parti yönetimine oldukça kızgın.
 
Sn. Faiz Sucuoğlu, ekim ayında yapılacak olan parti olağanüstü kurultayı için çalışmalarınıza son sürat devam ediyormuşsunuz. Geçtiğimiz yılki gibi parti tabanınız sessiz kalmış gibi görünüyor.
 
Sn. Ahmet Latif, Akdoğan gençliğinin futbol oynamak için saha taleplerini yerine getirmek için sizin de biraz masaya elinizi vurmanızda fayda var. Zira devlette bazı işler hep oluruna bırakıldığı için uzun zamanda yapılıyor.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.