banner913
banner932
banner1032

Mesajınız Var

banner1020

banner974
Mesajınız Var

banner971
Sn. Mehmet Ali Talat, katıldığınız bir TV programında yaptığınız açıklamada insanlarımızın koronadan değil açlıktan öleceğini söylediniz. Size göre artık virüsü tanıdığımız için insanların kendi önlemleriyle çalışmaya başlaması gerekiyor. Haksız da değilsiniz yani.
 
 
Sn. Olgun Amcaoğlu, okullarda 1 Nisan’da yüz yüze eğitim hedefiniz herhalde suya düştü. Zira bugün 3 Mart ve halen öğretmenlerin ve okul çalışanlarının aşılanmasına başlanmadı.
 
 
Sn. Fikri Ataoğlu, Eski Eserler Dairesi müdürü Emine Pilli’yi görevden almanız ters karşılandı. Ancak bizce partili bir müdürü oraya atamanız bizce normal.
 
 
Sn. Ünal Üstel, bazı bölgelerde ikinci doz aşı yaptırmaya giden kişiler aşıların bitmesi nedeniyle geri döndürülürken, bazı bölgelerde ise 2. doz aşı için vatandaşlar telefonla aranıyormuş. Bu karışıklığın sebebi nedir?
 
Sn. Menteş Gündüz, bize ulaşan duyumlara göre adınız son günlerde bir bakanlıkla anılıyormuş. Acaba Başbakan Saner’in Ankara dönüşünde kabinede bir değişikliğe gitmesi olası mı? Hadi hayırlısı diyelim.
 
 
Sn. Salih Kayım, restorancılar olarak hükümetin aldığı kararları hiçe sayarak pazartesiden itibaren işyerlerinizi açmak için çalışma başlatmışsınız. Umarız bu sivil itaatsizlik çağrınız dikkate alınır.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.