banner913
banner932
banner1032

“Mağusa Kaleiçi sahipsiz kalmamalı”

banner1020

banner974
“Mağusa Kaleiçi sahipsiz kalmamalı”

banner971
Ayaklı Gazete’ye ulaşan Mağusa sakini vatandaşlarımız, bölgenin geçmişten günümüze gelen tarihi mekanların bulunduğu ve son zamanlarda eğlence yerlerinin sıklaştığı yer durumundaki kale içinin adeta kaderine terk edildiğini dile getirerek, sitemlerini bizlerle paylaştılar.
“Mağusamızın canlanması gereken yeri kale içi, dükkan ışıklarına emanet. Sokaklar kapkaranlık, sokak aydınlatma direklerini, esnafın ışıkları aydınlatıyor” diyen Mağusa sakinleri bölgenin geceleri ışıldaması gerekirken, sokakların karanlıklara boğulduğunu ifade ettiler.
Bu bölgeye Mağusa Belediyesi başta olmak üzere Eski Eserler Dairesi ve Kaymakamlığın ayrı bir ilgi göstermesi gerektiğini zira bölgenin hem yerli vatandaşların, hem de turistlerin uğrak bölgesi olduğunu söyleyen bölge sakinleri yetkilileri göreve davet ettiler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.