banner913
banner932
banner1012

Mağusa Büyük Sanayi ilgi bekliyor

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan Mağusa bölgesinden bazı vatandaşlarımız Mağusa Büyük Sanayi Bölgesi’nin halinin içler acısı olduğunu sitemlerini paylaştılar.

banner974
Mağusa Büyük Sanayi ilgi bekliyor

banner971
 
Sanayici vatandaşlarımız, sanayi içerisinde yolların çok bozulduğunu ve en ufak bir yağmurda her tarafın göle döndüğünü ifade ederek, “Çukur çukur olan yollara biriken yağmur suları bölgenin göleti andırmasına neden oluyor.  Ayrıca kanalizasyon çukurları neredeyse molozlarla dolup taşacak gibi görünüyor” dediler.
Bu yıl yağmurların geçtiğimiz yıl kadar kuvvetli olmuş olsaydı bölgenin sular altında kalacağını iddia eden vatandaşlarımız, illa ki kötü şeylerin olmasının beklenmemesi gerektiğini kaydettiler.
Birçok işyerinin rogar kapaklarının kırık olduğunu ve bu nedenle etrafa lağım suları yayıldığını iddia eden sanayiciler,  haftada bir toplanan çöplerin de doğru dürüst toplanmadığını her tarafa saçıldığını dile getirdiler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.