banner913
banner932
banner1012

Köy sınırları içindeki işletme , muhtardan ikametgâh belgesi alamadı

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bilgilere göre, Güneşköy muhtarı Akay Darbaz, Güneşköy sınırları içinde ikamet eden Eroza Tatil köyü direktörü Mehmet Emin Yılmaz’a Elektrik Kurumu’nun istediği ikamet belgesini vermemesi nedeniyle tepki topladı.

banner974
Köy sınırları içindeki işletme , muhtardan ikametgâh belgesi alamadı

banner971
 
 
 
Eroza Tatil köyünde elektrik sayacını üzerine almak isteyen Mehmet Emin Yılmaz, Güzelyurt’taki Elektrik Kurumu Şubesi’ne başvurduğu belirtilirken, kurumun Yılmaz’dan iş yerinin ikamet belgesini istediği kaydedildi. Bunun üzerine Yılmaz, Güneşköy Muhtarı Akay Darbaz’a giderek Elektrik Kurumu için ikamet belgesi için başvurdu. Ancak Güneşköy muhtarı Akay Darbaz ‘veremem’ diyerek Yılmaz’ı gönderdiği belirtildi.
Bu konuda isyan eden Mehmet Emin Yılmaz ise “bir muhtarın sınırları içinde ikamet eden işyeri için ikamet kağıdı vermemesi ne demek” diyerek isyanını paylaştı.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.