banner913
banner932
banner1012

Kordonboyu’nun karanlığı, vatandaşı tedirgin ediyor

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, ülkemizde birçok yerde bulunan turistik yerlerin çok ilgisiz kaldığını ve özellikle geceleri buralarda ışıklandırma olmadığı için tehlikeli anlar yaşandığını iddia ederek bize gönderdikleri resimlerle sitem ettiler.

banner974
Kordonboyu’nun karanlığı, vatandaşı tedirgin ediyor

banner971

"Gündüz sokaklarda o kadar ışık yanar, gece Girne Kordonboyu’nda ışık yok insanlar karanlıkta yürür” diye konuşan vatandaşlarımız, son zamanlarda birçok adli olay yaşanması nedeniyle böyle karanlık yerlere uğramaz olduğunu söylediler.

“Bir aile korkar gelsin buraya. Girne Belediyesi bir el atsın bu işe. En turistik yeri mahvettiler ayıptır” diye konuşan vatandaşlarımız, fotoğrafın ışıklı görüldüğünü ancak öyle olmadığını zira flaş açık çekildiğini,  normal halinin çok karanlık olduğunu sözlerine eklediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.