banner913
banner932
banner1012

Kiralık araç şirketleri araçlarını kullananları neden uyarmıyor?

banner1020

banner974
Kiralık araç şirketleri araçlarını kullananları neden uyarmıyor?

banner971

 
Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı duyarlı vatandaşlarımız, ülkemizde her geçen gün büyüyen kiralık araba sektörünün sahiplerine seslenerek kiraladıkları araçların sürücülerinin yollarda yaşattıkları korku dolu anlarla ilgili sitemlerini paylaştılar.
Vatandaşlarımız “Saygıdeğer kiralık araba şirketleri ismini telafuz edebildiklerim edemediklerim siz bu kiraladığınız arabaları hiç mi takip etmiyorsunuz sizin araçlarımızda araç takip cihazı yok mu size bu araç sürücülerinin yollarda yaptığı sürat slalom ve tehlikeli sürüşlerin uyarıları gelmiyor mu? diyerek kiralık araç şirketlerine seslendiler.
Kendilerinin merak içinde olduğunu zira bir insanın veya masum insanların hayatlarını bu kiralık araç sürücülerinin tehlikeye attığından kiralık araç şirketlerinin haberleri olup olmadığını sorgulayan duyarlı vatandaşlarımız “Lütfen siz kiralık araba şirketleri kendinize gelin ve kiraladığınız araçların şoförlerine iyi bakın yoksa herkes her gün bir olay yaşayacak”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.