banner913
banner932
banner1012

İnce Av döneminde yangın tehlikesine dikkat

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı çevre dostu vatandaşlarımız, ülkemizde bu hafta sonu başlayacak olan 2. İnce av dönemi öncesinde doğanın zarar göreceği yönünde endişeleri olduğunu dile getirerek endişelerini bizlerle paylaştılar.

banner974
İnce Av döneminde yangın tehlikesine dikkat

banner971
Oldukça sıcak günlerden geçen ülkemizde avcıların Pazar günü İnce Av dönemi nedeniyle av kuşu avlamak amacıyla çıkacakları alanlarda bir dikkatsizlikleri sonucunda yangına sebebiyet verebileceklerini dile getirdiler.
Özellikle sigara kullanan avcıların sigara izmaritlerini mutlaka bir şişeye atmaları gerektiğini zira doğaya bırakılacak olan bu izmaritlerin yangına sebebiyet verebileceğini ifade eden vatandaşlarımız, “Unutmayalım ki büyük yangınlar her zaman görünmeyen ihmallerden kaynaklanır. Bu nedenle ihmale yol açmamak için büyük dikkat içinde olmak gerekiyor” diye konuştular.
Avcılık Federasyonu’nda üyelerini özellikle yangınlara karşı uyarması gerektiğini sözlerine ekleyen çevre dostu vatandaşlarımız, yangınların her zaman için ciğerimizi yaktığını vurguladılar.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.