banner913
banner932
banner1032

“Her isteyen, istediği yere çöp bırakmamalı”

banner1020

banner974
“Her isteyen, istediği yere çöp bırakmamalı”

banner971
Ayaklı Gazete’ye ulaşan Mağusa sakini bir çevre dostu vatandaşımız, ülkemizde çevresine saygılı insan kalmadığını ifade ederek gönderdiği fotoğrafla sitemlerini dile getirdi.
Çevre dostu vatandaşımız, fotoğrafta görülen çöp ve molozların Mağusanın merkezi sayılan Sakarya bölgesindeki bir yeşil alanda çekildiğini belirterek “Bu çöpleri ve molozları buraya bırakan kişi veya kişiler neden belediye ekiplerine çağırıp burayı temizletmediler. Her isteyen istediği yere çöp ve molozları bırakması durumunda ülkemizin kısa zamanda çöplük olacaktır” diyerek tepkisini ifade etti.
Bu molozların bir çöp konteynerine atılması gerektiğini zira etrafa bırakılan bu molozlar kısa sürede etrafa dağılacağını söyleyen duyarlı vatandaşımız “Çevremizi temiz tutmazsak geleceğimizi yok edeceğimizi unutmayalım” diyerek herkesi çevreye karşı duyarlı olmaya davet etti.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.