banner913
banner932
banner1012

Halkı medeniyete, belediyeyi de işe bekleriz

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan çevre dostu vatandaşlarımız, sahillerin ve denizlerin temiz olması gerekirken, her geçen gün kirletildiğini söyleyerek, dün Mağusa bölgesindeki Bedis Plajı’nda yürüyüş yaparken görüntüledikleri fotoğraftaki çöplerle ilgili adeta isyan ettiler.

banner974
Halkı medeniyete, belediyeyi de işe bekleriz

banner971

Mağusa’daki Bedis Plajı’nın olduğu bu bölgenin sahilinin fotoğraftaki gibi çöplerle dolduğunu söyleyen çevre dostu vatandaşlarımız, “Hale bakın da hizaya gelin. Halkı medeniyete, belediyeyi de işe beklerik” diyerek bu çevre kirliliğinin hiç hoş görüntüler ortaya çıkarmadığını vurguladılar.

Bu çöplerin birileri tarafından toplanıldığını ancak belediye veyahut Çevre Dairesi’nden ekiplerin bu çöpleri kaldırmadığı için yeniden dağıldığını iddia eden vatandaşlarımız “Keşke çöpleri toplayanlar oradan kaldırsaydı da. Ancak belediye ekipleri veyahut Çevre Dairesi ekiplerinin de buraları temizlemesi gerekiyor” diyerek yetkilileri göreve davet ettiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.