banner913
banner932
banner1012

Girne’ye bu görüntüler yakışmıyor

banner1020

banner974
Girne’ye bu görüntüler yakışmıyor

banner971

Ayaklı Gazete’ye Girne’den ulaşan bazı vatandaşlarımız, son günlerde esen rüzgarlardan mı yoksa bakımsızlıktan dolayı mı bilemediklerini ancak fotoğrafta görülen Girne’deki Barış Parkı içindeki havuzun bu halinin çok kötü bir görüntü olduğunu kaydettiler.

Girne’nin önemli ve işlek noktalarından biri olan Barış Parkı’nın içerisindeki bu havuzun suyunun renginin değiştiğini, havuzun içinde pet pişeler, naylon poşetler ve çeşitli molozlar olduğunu ifade eden vatandaşlarımız, “Ülkemizin turizm başkenti olan Girne’ye yakışmıyor. Özellikle havaların ısındığı bugünlerde akşam üzerileri yürüyüşe çıkan veyahut zaman geçirmek isteyen kişilerin uğrak mekanları olan park alanlarının bu şekilde kirli olması hiç hoş bir görüntü değil” diye konuştular.

Ülkeye gelen turistlerin, sadece tarihi yerler değil, doğa ve çevreyle de ilgilendiğini unutmamak gerektiğini söyleyen vatandaşlarımız, yetkilileri göreve davet ettiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.