banner913
banner932
banner1012

Girne’de hayatı zorlaştıran işler yapılıyor

banner1020

banner974
Girne’de hayatı zorlaştıran işler yapılıyor

banner971
  
Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı Girne sakini vatandaşlarımız, dünyada belediyelerin halkın hizmetçisi olduğunu, yol yaptığını veyahut yol açtığını yani vatandaşına yardımcı olduğunu yaşadığı yerleri güzelleştirdiğini belirterek Girne’de son zamanlarda yapılanlardan duydukları rahatsızlığı bizlerle paylaştılar.
Vatandaşlarımız bize gönderdiği fotoğrafla “Yol açar belediyeler, yol yapar, yol gösterir; Girne’de ilginç bir rolle yol kapatıyor sürekli, yeni Liman-Bellapais dört yolunda bir şerit böyle kapalı yıllardır, şimdi Sancar, Ilgaz sokakları!” diyerek sitem ettiler.
Girne’nin yapısal olarak her geçen gün biraz daha betonlaşmasına karşın yapılan yanlış uygulamalarla bölge halkının zor anlar yaşadığını ifade eden vatandaşlarımız “Ana evimize gelemez, çocukluk sokaklarımızda gezemez olduk... Girne’ye gelmek eziyete dönüşüyor giderek, daha çok, daha zor…” dediler.
Bu işleri yapan imar bölümünün kimden nereden bu projeleri geliştirdiğini sorgulayan vatandaşlarımız, “halka sorulmadan yapılan bu işler hayatı kolaylaştırmak yerine daha fazla zorlaştırıyor” dediler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.